Skip to content

О нама

Вазда добар је настао од стране младих професионалних кувара који су своје кулинарско знање стицали у престижним ресторанима широм Европе који поносно носе мишелинове звездице. Године напорног рада и одрицања су тек сада добиле на значењу када видимо оволики број људи који је за кратко време прихватио наше производе. Наша филозофија и суштина је заправо јако једноставна. Бирамо апсолутно најквалитетније намирнице које су доступне на тржишту и са много знања и љубави приступамо сваком нашем производу. Оно што је битно да напоменемо је да су сви наши производи ручно рађени од стране људи, свака намирница је пажљиво обрађена и сваки производ је направљен у малој количини како би се добио савршен резултат.

Као неко ко је тек на самом почетку свесни смо да нам се дешавају многе грешке које не бисмо волели, али оно што знамо је да нећемо стати док не дођемо до циља који смо зацртали. А то је да имамо потпуно јединствене и уникатне производе на тржишту и да сваке године доносимо нешто ново.

За крај желимо да се захвалимо свима вама који подржавате тим младих људи у њиховом циљу да донесе јединствене производе на наше тржиште.

Ваш Вазда добар тим.

 

open

За поруџбине веће од 1.100 динара бесплатна достава на територији Београда.