Uslovi korišćenja

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA, društvo sa ograničenom odgovornošću sa registrovanim sedištem na adresi Selo bb, 32230 Guča, matični broj 66034828, poreski broj 112335346, koje upravlja Internet stranicom www.vazdadobar.com, razume važnost čuvanja privatnosti podataka o ličnosti koje prikuplja i obrađuje i ovom politikom privatnosti želimo da Vas obavestimo o pravnom osnovu, svrsi, načinu i ostalim pravilima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti. Ostale informacije možete dobiti na 064 144 69 64 ili email adresu vazdadobar@gmail.com

PRAVNE NAPOMENE

Sav materijal na ovim internet stranicama je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovim stranicama, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama.

Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA ne preuzima odgovornost za štetne sadržaje, „spyware“ ili viruse koji cirkulišu internetom. Korisnik ovih stranica obavezan je nabaviti i koristiti vlastiti anti-virusni softver za zaštitu od štetnih sadržaja ili gubitka podataka.

Korisnik ovih stranica saglasan je da VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA ne odgovara za greške u prenosu podataka, prekide i zastoje u telefonskom prometu, mrežnom prenosu podataka, prekide ili nemogućnost pristupa internetu, električne, elektronske ili kompjuterske probleme bilo koje vrste.

Internet stranice VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA su javne i dostupne svima, a usluga se pruža na temelju dostupnosti. Odbacujemo svaku odgovornost za direktne, indirektne, slučajne, specijalne ili komercijalne štete, uključujući gubitak dobiti, koje mogu proizaći iz mogućnosti odnosno nemogućnosti korišćenja ovih internet stranica. VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA zadržava pravo izmene bilo koje informacije navedene u ovom dokumentu. Sve eventulane promene biće odmah dostupne korisnicima na ovim stranicama.

OPISI PROIZVODA

Sve proizvode izložene na ovoj stranici nastojimo da predstavimo i opišemo što realnije i tačnije moguće. Ne garantujemo, međutim, da su svi podaci navedeni u opisima proizvoda 100% tačni, kompletni i bez grešaka koje su svakako nenamerno promakle. Fotografije proizvoda priložene uz opis proizvoda su relevantne, ali ne moraju autentično prikazivati dati proizvod. Ukoliko kupljen proizvod odstupa od podataka navedenih u opisu na sajtu, proizvod je moguće vratiti u nekorišćenom i neoštećenom stanju, uz kompletnu propratnu dokumentaciju, koju ste dobili uz proizvod, te će vam uplaćeni novac biti refundiran ili proizvod zamenjen.

LINKOVI

Linkovi sadržani na stranicama koji vode na nezavisne stranice su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA nije pregledao sadržaj ovih stranica, ne kontroliše ih i nije odgovorna za bilo koju od ovih stranica ili njihove sadržaje.

Ukoliko odlučite da pristupite nekom od stranica na koje vode linkovi sa naših internet stranica, činite to na sopstvenu odgovornost.

POLITIKA CENA I REZERVACIJA

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Ukoliko se zaračunava, PDV je uračunat u cenu. Svaka promena cena biće blagovremeno objavljena.

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA, zadržava pravo da u roku od 24 sata od rezervacije za istu predloži izmenu, ili je iz opravdanog obrazloženog razloga odbije, uz povraćaj izvršene uplate.

PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Lični podaci korisnika naših usluga

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših ličnih podataka. Garantujemo korisnicima naših usluga da ćemo sve lične podatke tretirati kao poverljivu informaciju i poslovnu tajnu. Ni u kom slučaju ne ustupamo, prosleđujemo niti razmenjujemo lične podatke i i-mejlove naših korisnika koje prikupimo preko sistema za rezervaciju ili kontakt formulara.

Zaštita vašeg identiteta

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA ne objavljuje identitet korisnika svojih usluga osim u slučaju izričitog pristanka samog korisnika ili obvezujućeg naloga ovlašćenih organa Republike Srbije.

Statistika posećenosti stranica

Neprestano analiziramo statistiku posećenosti naših stranica kako bismo unapredili dostupnost usluge i kvalitet ponuđenih informacija. Zapisi o posećenosti naših stranica ne sadrže lične podatke naših korisnika niti upućuju na osobe koje posećuju naše stranice.

Korišćenje kukija (cookies)

Kuki je mala tekstualna datoteka koju pojedine internet stranice zapisuju na Vaš PC prilikom Vaše posete tim stranicama. Kuki ne čita podatke s Vaših diskova niti podatke koje sadrže kukiji drugih internet stranica zapisane na vašem disku. Naše internet stranice povremeno koriste kukije koji pamte koje ste stranice posetili, te na taj način ubrzavamo komunikaciju između Vašeg PC-a i naših servera. Ukoliko ste svoj internet pretraživač tako konfigurisali, bićete upozoreni prilikom svakog zapisa kukija na Vaš PC. Svoj internet pretraživač možete konfigurisati i na način da se onemogući zapisivanje kukija na Vaš PC.

VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA zadržava pravo izmene bilo koje informacije navedene u ovom dokumentu. Sve eventulane promene bit će odmah dostupne korisnicima na ovim stranicama.

ZAŠTITA PODATAKA O FINANSIJSKOJ TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POLITIKA REKLAMACIJA

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate telefonom na broj 064 144 69 64 ili na email adresu vazdadobar@gmail.com. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas kontaktirate najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke.
Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate.
U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na uloženu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 Dana od trenutka podnošenja iste.
U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA, već trošak pada na teret kupca.

Obrazac o odustanku od kupovine

POVRAĆAJ NAPLAĆENIH SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, VAZDA DOBAR PR PROTIC MATEJA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice

DOSTAVA ROBE I OPIS POZNATIH OGRANIČENJA

S obzirom da svaka zemlja definiše Zakone o prometu roba i usluga, može se dogoditi da NEZAVISNO OD NAS neke službe obračunaju dodatne troškove na našu robu i usluge, (troškove poštarine, otvaranja i kontrole paketa, carine, ponovne dostave, promene adrese dostave i slično).Preporuka je da se pre poručivanja robe proveri da li postoje posebne zabrane za zemlju iz koje se porudžbina obavlja. Sve troškove po navedenom, snosi kupac.

ZAŠTITA TRGOVCA USLED REKLAMACIJA UZROKOVANIH KURSNIM RAZLIKAMA

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu. Hvala Vam na razumevanju.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje karticama

Ukoliko želite da plaćanje izvršite platnom karticom, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt OTP banka Srbija a.d Novi Sad, koja vrši procesuiranje kartica na internetu, u saradnji sa kompanijom VPOS SIA. Moguće je plaćanje platnim karticama VISA, MasterCard, Maestro i Dinacard. Na portalu VPOS SIA unosite sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i CVV broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice; nakon broja kartice (može da bude prikazan kompletan broj kartice sa 16 cifara ili samo zadnje 4 cifre) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica ima i sa 4 cifre), i taj trocifreni broj je vaš CVV broj kartice. Eventualno može se tražiti da unesete tip (brend) kartice. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije, automatski vam se prosleđuje imejl sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta OTP banka Srbija ad Novi Sad bićete ponovo prosleđeni na https://vazdadobar.com gde se kupovina završava.

USLOVI KORIŠĆENJA
  1. Ako neko zloupotrebljava ovu web lokaciju neželjenim sadržajem, komentarima koji sadrže elemente klevete itd. može mu se zabraniti pristup.
  2. Ako registrovani korisnici zloupotrebe ovu stranicu, njihov nalog može biti ukinut/ izbrisan, u skladu sa Uslovima korišćenja sajta.
  3. Izjava o odsustvu odgovornosti. Vlasnik web stranice zaštićen je od bilo kakvih nenamernih grešaka koje se mogu naći na stranici i negira sevodređeni sadržaj koji postavljaju korisnici sajta (diskriminatorski komentari, objave ili drugi neprimereni materijal koje određeni korisnici mogu postaviti), kao i nenamernih grešaka trećih lica sa kojima sarađujemo (banke i kurirske službe).
  4. Izjava o pravnoj nadležnosti. Na ovoj web lokaciji važe zakoni Republike Srbije i sa istim se usklađuje funkcionisanje sajta.